با حمایت های اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه و در اختیار قرار دادن یکی از خانه های تاریخی این شهر مقدمات تاسیس خانه هنرمندان ایران در استان فراهم شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، جلسه هماهنگی برای تاسیس خانه هنرمندان ایران در استانداری کرمانشاه با حضور، ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه، علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی استان، مجید سرسنگی مدیرعامل خانه هنرمندان ایران و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تشکیل شد.
رضایی بابادی استاندار کرمانشاه در این نشست با بیان اینکه باید شرایط لازم برای بالندگی حوزه هنر فراهم شود، گفت: به حوزه هنر اعتقاد دارم و باید با تلاش وجدیت بالندگی این حوزه را فراهم ساخت.
وی با تاکید بر این مطلب که باید با انجام کارهای علمی و تخصصی شرایط لازم،برای بالندگی حوزه هنر فراهم شود، اظهار داشت: به این حوزه اعتقاد دارم زیرا همه موضوعات از فرهنگ و هنر نشات می گیرند، لذا هر کاری که برای بالندگی این حوزه مورد نیاز باشد با همکاری و مشارکت فرهنگ دوستان و هنرمندان انجام خواهیم داد.
رضایی بابادی گفت: همه مسلمان و ایرانی هستیم و علاقمند به توسعه و بالندگی کشور، اما باید توجه کرد که با هنر برخورد سیاسی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید هنرمند در راس کارهای هنری قرار بگیرد، ادامه داد: در ایام و مراسمات مختلف بزرگداشت هایی برگزار می شود اما باید تلاش شود که این بزرگداشت دارای پیام و شیوه خاصی در زندگی جوان باشد، لذا ما برای انجام کارهای هنری در استان هیچ محدویت از لحاظ امکانات نداریم و انجام این کارها مورد حمایت و پشتیبانی قرار خواهد گرفت.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نباید از صاحب فکر و اندیشه وحشت داشته باشیم، اظهار داشت: با ایجاد فضای مناسب برای هنرمندان، بستر خوبی برای خلق کارهای پایدار و تاثیرگذار در جامعه در حوزه هنر محقق می شود.
وی همچنین با تاکید بر جدیت در راه اندازی هر چه سریعتر خانه هنرمندان در کرمانشاه گفت: هر گونه کمک و حمایتی که لازم باشد، انجام خواهیم داد تا خانه هنرمندان در کرمانشاه هر چه سریعتر راه اندازی گردد.
وی در پایان با اشاره به قدمت استان کرمانشاه در فرهنگ و هنر گفت: کرمانشاه مهد و قطب فرهنگی است لذا امیدواریم با این بستر لازم و امکانات خوب در استان، کارهای بزرگ هنری در استان صورت گیرد که با تلاش و جدیت می توان این مهم را بارور و محقق ساخت.
علی فعله گری نیز با اشاره به اینکه حمایت از هنرمندان را وظیفه خود می دانیم، اظهار داشت: در یک سال گذشته مرمت و واگذاری خانه های تاریخی به بخش های مختلف در راستای حفظ و نگه داری این بنا های ارزشمند در دستور اداره کل میراث فرهنگی استان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این بناهای تاریخی به لحاظ معنوی و ارزش های معماری از اهمیت زیادی برخوردارند، گفت: متاسفانه این خانه های تاریخی به علت عدم استفاده و متروک ماندن با خطر تخریب مواجه بودند، که خوشبختانه در مدت یک سال گذشته اقدامات موثری برای مرمت و واگذاری این بناها به برخی نهادهای فرهنگی در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: در همین راستا پیش از این «خانه سوری» به عنوان یکی از بناهای تاریخی شهر کرمانشاه در اختیار بنیاد ایران شناسی شاخه کرمانشاه قرار گرفت.
وی ادامه داد: اکنون نیز خانه تاریخی « رنده کش» معروف به «خانه خواجه باروخ» برای تاسیس خانه هنرمندان ایران در کرمانشاه اختصاص یافته است.
فعله گری در خاتمه تاکید کرد: ساماندهی و واگذاری بناهای تاریخی جزو برنامه های اساسی اداره کل میراث فرهنگی استان است و در این راستا برنامه هایی برای تغییر کاربری و و واگذاری باهای تاریخی از جمله کاروانسراهای شاه عباسی در دستور کار قرار گرفته است و فراخوان آن برای دعوت از بخش خصوصی در رسانه ها منتشر شده است.
انتهای پیام/